Skip to content

Kónya Eszter gyógytornászKónya Eszter vagyok, gyógytornász. 2020-ban végeztem a Debreceni Egyetem gyógytornász-fizioterapeuta szakán. Jelenleg a Testnevelési Egyetem humánkineziológia mester szakán tanulok. Gyermekkorom óta fontos szerepet tölt be az életemben a sport és a rendszeres mozgás, ezért szerencsésnek mondhatom magamat, mert így a munkám egyben a hobbim is.

Mivel a gyógytorna egy igen szerteágazó terület, ezért fontosnak tartom, hogy a tudásomat folyamatosan bővítsem és ezt alkalmazzam munkám során.

A gerincet érintő elváltozások megelőzése és kezelése, a rágóízületet érintő panaszok megszűntetése (fülzúgás, fejfájás, kattogás, fej-nyak területén jelentkező fájdalom), illetve a sportsérüléseket követő rehabilitáció területe áll hozzám a legközelebb.

Keressenek bizalommal a szülők is, ugyanis a gerincpanaszok prevencióját érdemes már gyermekkorban elkezdeni, hogy megelőzzük a későbbi diszfunkciókat.

Képzéseim:

2017. Kineziotape tanfolyam (kezdő és haladó), Oriolus-Med Academy
2018. Craniomandibuláris diszfunkciók terápiája, Physio- Vit Group
2020. Aerial fitness-Lebegő jóga oktató, Magyar légtornász szövetség
2020. McKenzie A

Szeretettel várom a személyes vagy online óráimon!

Szakmai tapasztalat:

Házi gyógytorna ellátás.

Kezelt korosztály:

– felnőtt

– gyermek

Régió:

Veszprém és Veszprém megye

Kezelések helyszíne:

A kezelés házi gyógytorna formájában történik a páciens otthonában vagy az általa megadott egyéb helyszínen.

 


Dr Kriston Ildikó vagyok, az ArtHuman Központ alapítója. Végzettségem szerint közgazdász és jogász, illetve szomatodráma vezető (a betegségek lelki hátterét feltáró módszer) vagyok. Szakképzett gyógytornász kollégáimmal írásainkkal, szolgáltatásainkkal a mozgásszervi panaszok csökkentéséért dolgozunk!

Ehhez a bejegyzéshez 0 hozzászólás érkezett

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back To Top