Gyakran feltett kérdések - Házigyogytorna.hu Arthuman Központ Skip to content

Milyen településeken lehet igénybe venni házi gyógytornát?

Rendelőnk Budapesten található. Házi gyógytornát Pest megyében és vidéki településeken is tudunk biztosítani. A települések listáját erre a linkre kattintva találja meg.

Mikor tud kijönni a gyógytornász?

A gyógytornára jelentkezés történhet telefonon és írásban. A jelentkezést követően megkeressük azt a gyógytornász kollégát, aki az adott helyszínen az igénynek megfelelő gyógytornát tudja biztosítani. Amennyiben tudunk gyógytornászt biztosítani, 24 órán belül gyógytornászunk jelentkezik a megadott telefonszámon!

Lakcím, a megrendelő időbeosztása és kapacitás függvényében 1-3 munkanapon belül kezdődhet el általában a gyógytorna kezelés.

Hogyan történik a házi gyógytorna szolgáltatás megrendelése?

Három módon történhet a megrendelés:

  1. Telefonon felhív minket a +36 30 190 7315-ös telefonszámon. Információt nyújtunk a kezelés menetéről, az 1. gyógytorna lehetséges időpontjáról.
  2. Emailt ír nekünk és mi visszahívjuk Önt, s válaszolunk minden felmerülő kérdésre. Email: arthuman@arthuman.hu
  3. Kitölti a lenti űrlapot. Ezt követően kap egy automata visszaigazolást írásban, majd telefonon keressük Önt egyeztetés miatt.


Mennyibe kerül a házi gyógytorna kezelés?

Házi gyógytorna arakat erre a linkre kattintva tudja megtekinteni, a rendelői gyógytorna árakat pedig itt találja.

Hogyan fizethetek?

Fizetésre a következő módokon van lehetőség: készpénz, átutalás, bankkártyás fizetés, SZÉP kártyás fizetés.

SZÉP kártyával szabadidős keretösszegből fizethető a szolgáltatás, illetve önkéntes egészségpénztárnál is elszámolható szolgáltatásunk számlája.
Cégünknél OEP finanszírozott gyógytorna nem igényelhető.

Fizethetek e SZÉP kártyával, ill. önkéntes egészségpénztárnál elszámolhatók e a kezelések?

Mindhárom SZÉP kártya szolgáltatóval szerződésben állunk, s a szabadidős zsebből fizethető szolgáltatásunk. Az önkéntes egészségpénztáraknál is elszámolható a gyógytornáról kiállított számlánk. Megrendeléskor kérjük jelezze, ha ezeket a fizetési módokat választja.

OEP finanszírozással igénybe vehető a házi gyógytoran?

Az általunk nyújtott gyógytorna nem TB támogatott. Cserében magán cégként mi rugalmasan és gyorsan kezeljük a beérkezett megkereséseket, és nincs több hetes, ill. hónapos várakozási idő.

Mennyi idő alatt használ a gyógytorna kezelés?

A kezelések hatóideje függ a betegségtől, annak stádiumától, a beteg állapotától, életkorától, együttműködési készségétől, mozgáskoordinációjától stb. A hatás már 1-2 alkalom után is tapasztalható és általában fokozatosan javuló tendenciát mutat, a teljes gyógyulás pedig az említett körülmények függvénye. Betegség típus is meghatározza a hatóidőt. A rehabilitációs gyógytorna kezdetben gyakoribb tornát igényel, fokozatos javulás mellett. Más, pl. csontosodási folyamatot érintő elváltozások hosszabb folyamatot igényelnek (pl. gerincferdülés kezelése).

Hogyan tudom módosítani, lemondani a lefoglalt időpontomat?

A lefoglalt időpontot 24 órával a kezelés időpontja előtt írásban vagy telefonon lehet lemondani, módosítani.

Kiens otthonában történő szolgáltatás igénybe vétele esetén amennyiben a lemondás a lefoglalt időpontot megelőző legalább 24 órával nem történik meg, Szolgáltató jogosult a szolgáltatási díj teljes összegét a bérlet árából felhasználtként elszámolni. Amennyiben a lemondás egyáltalán nem történik meg, és a Szolgáltató képviselője a megrendelés és az előzetes egyeztetés alapján a helyszínen megjelenik, s a Kliens a szolgáltatást előzetes lemondás nélkül nem veszi igénybe,   Szolgáltató jogosult a rendelkezésre állás idejét figyelembe véve a szolgáltatási díj 200%-át a bérlet árából felhasználtként elszámolni.

Back To Top

Hívjon minket vagy jelentkezzen most!

2.000 Ft kedvezmény

az első gyógytornára

Jelentkezzen most házi gyógytornára és az első foglalásból 2.000 Ft kedvezményt biztosítunk!