skip to Main Content

Minden megkeresésre igyekszünk 1 munkanapon belül reagálni, írásban és/vagy telefonon. Mielőtt véglegesítjük a megrendelést, megadjuk, hogy az adott lakcímre pontosan mikor tud gyógytornászunk 1. kezelésre menni. Lakcím, a megrendelő időbeosztása és kapacitás függvényében 1-3 munkanapon belül tudunk gyógytornászt biztosítani.

Rendelőnk Budapesten található, így házi gyógytornát Budapesten és környékén tudunk vállalni. Ezen kívül vidéken Szegeden rendelkezünk gyógyornász képviselővel. Bővebb információ a zónákról és az árakról ITT > .

A megrendelés történhet írásban, a megrendelő űrlap kitöltésével, ill. telefonon. Rendelőben végzett gyógytornához képest a házi gyógytorna esetén a pácienseknek nagyobb az információ igénye. Előfordulhat, hogy a probléma speciális, nem maguk számára rendelik a gyógytornát, stb. Telefonon készséggel nyújtunk információt minden egyedi kérdésben (Tel: +36 30 190 7315) és egyidőben igény szerint rögzítjük is a megrendelést.

Amennyiben nem találja az Ön számára megfelelő űrlapot, hívjon minket telefonon a +36 30 190 7315-ös számon.

A kezelések hatóideje függ a betegségtől, annak stádiumától, a beteg állapotától, életkorától, együttműködési készségétől, mozgáskoordinációjától stb. A hatás már 1-2 alkalom után is tapasztalható és általában fokozatosan javuló tendenciát mutat, a teljes gyógyulás pedig az említett körülmények függvénye. Betegség típus is meghatározza a hatóidőt. A rehabilitációs gyógytorna kezdetben gyakoribb tornát igényel, fokozatos javulás mellett. Más, pl. csontosodási folyamatot érintő elváltozások hosszabb folyamatot igényelnek (pl. gerincferdülés kezelése).

Házi gyógytorna programunk 4 alkalmas bérlettel indul. Eredmény eléréséhez, ill. a hatások megtapasztalásához szükség van néhány alkalomra. Az 1. bérlet alkalmával ki lehet próbálni a hatást! Sőt! Akár egy alkalmas kezelést is kérhet.

A megrendelést akkor tekintjük véglegesnek, ha adott helyszínre tudunk gyógytornászt biztosítani, ami kapacitás függvénye. A zóna rendszert azért alakítottuk ki, mert a közlekedési szempontok befolyásolják az egy kezelésre fordított időt. Nincs tehát kizárt helyszín, és minden megrendelésre egyedi választ adunk.

Árak megtekintéséhez kattintson a linkre.

Nincs, a megrendelő lapon található árakhoz egyéb költség nem kapcsolódik.

Mindhárom SZÉP kártya szolgáltatóval szerződésben állunk, s a szabadidős zsebből fizethető szolgáltatásunk. Az önkéntes egészségpénztáraknál is elszámolható a gyógytornáról kiállított számlánk. Megrendeléskor kérjük jelezze, ha ezeket a fizetési módokat választja.

Az általunk nyújtott gyógytorna nem TB támogatott. Cserében magán cégként mi rugalmasan és gyorsan kezeljük a beérkezett megkereséseket, és nincs több hetes, ill. hónapos várakozási idő.

【ふるさと納税】10年貯蔵「古賀市 梅酒」(12本セット)
ニクソン 一般 一般 ユニセクシャル ゴールド Nixon Nixon The 38-20 Crystal Bezel Chronograph Bracelet Watch 38mm
【パナソニック ハンドドライヤー】【・ジェットタオルの激安セール】 パワードライ FJ-T10S3-W ホワイト(ヒーターなし)両面吹き出し 薄型タイプ【ジェットタオル・ハンドドライアー・エアータオル
【開梱設置無料】 エーコー 小型耐火金庫「D-FASE」 DFS1-FE Design Type「D1」 インテリアデザイン金庫 2マルチロック(テンキー式&指紋照合式)+内蔵シリンダー錠搭載!! 1
Navy Midshipmen 42 Square Base Chrome Pub Table ユニセックス 小物 一般
【第2類医薬品】排尿困難?頻尿に!ウチダ和漢薬 原末 牛車腎気丸(ごしゃじんきがん) 180g(約30日分)×12個セット
ホノミ漢方薬 ボウネツ錠 「猪苓湯」360錠×10個【剤盛堂薬品】【第2類医薬品】【4987474486263】【ssx】
プレイステーション4 景品【ポイント10倍】【景品 セット 7点セット】景品 目録 A3パネル付【幹事特典 QUOカード千円分付 ビンゴ 2次会 景品セット 謝恩会 コンペ 幹事さんお助け倶楽部
★販売台数3千台突破キャンペーン!今だけ32GBのSDカード付き!★ 8mmフィルムデジタルコンバーター「スーパーダビング8」 ANFMCNV8 ※日本語マニュアル付き 【16時締切翌日出荷※祝前日・
[空想刀-高級模造刀] ZS-141 闇霞 DX -YAMIKASUMI-DX- 布製刀袋付き◆送料無料◆ ●居合練習 居合稽古に最適 ● 端午の節句 子供の日 こどもの日 居合道 ast

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com