skip to Main Content

Az idősebb korosztály mozgásszervi sajátosságai

idős gyógytornaAz idősebb korosztály számára létfontosságú állapotuk javítása, illetve fenntartása. A rendszeres, személyre szabott gyógytorna jelentős állapotváltozást hozhat Önnek vagy hozzátartozójának. A megfelelő irányítással végzett gyógytorna, gerinctorna javítja a hangulatot, csökkenti a rossz mozdulatból származó törések, sérülések kialakulását, mivel javítja a mozgáskoordinációt. Segít az izomerő megtartásában is. A vérkeringés javítása révén serkenti a szervezet oxigén-ellátását.

A gyógytorna idős korban a következők miatt lehet fontos

– az általános erőnlét fenntartása, javítása

– kóros testtartás javítása

– a krónikus betegségek, mint magas vérnyomás, cukorbetegség, csontritkulás, reuma, Parkinson-kór, Sclerosis Multiplex stb. tüneteinek csökkentése, a súlyosbodás késleltetése

mozgásszervi betegségek és egyéb, gyógytornával kezelhető betegségek esetén megoldás a házi gyógytorna

A gyógytorna idős korban hozzájárul a beteg általános állapotának javításához is, nem csak a mozgásszervi panaszok esetén nyújt segítséget.

Milyen területen vállalunk házi gyógytornát?

Hogyan működik a rendelői gyógytorna és hol lehet igénybe venni?

Abban az esetben, ha a beteg járóképes, választhatja a rendelői gyógytornát és a házi gyógytornát is. Otthoni keretek között hatékony a műtét előtti, utáni és egyéb célú rehabilitációs, állapotfenntartó, erősítő, tartásjavító torna.

Szaketerápiás és / vagy eszköz igény esetén (pl. Schroth, McKenzie, Dorn terápia stb.) szakemberek, eszközök rendelőnkben állnak rendelkezésre.

Helyszín: Arthuman Központ, 1122 Budapest, Alkotás út 15., és 1113 Budapest, Kökörcsin utca 19.

Időpont foglalás: https://arthuman.vibrohome.hu/
Tel: 06-30-190-7315

Fizikoterápiás kezelések rendelőnkben

Fizikoterápiás kezelések közül hatékony fájdalomcsillapító hatással rendelkezik a lágylézer kezelés és az egyéb fizikoterápiás kezelések is. Ezen kezeléseket rendelőnkben lehet igénybe venni.

Árak és finanszírozás

Házi gyógytorna arakat erre a linkre kattintva tudja megtekinteni, a rendelői gyógytorna árakat pedig itt találja. SZÉP kártyával szabadidős keretösszegből fizethető a szolgáltatás, illetve önkéntes egészségpénztárnál is elszámolható szolgáltatásunk számlája.
Cégünknél OEP finanszírozott gyógytorna nem igényelhető.

Jelentkezés házi gyógytornára

Tel: 06-30-190-7315
Email: arthuman@arthuman.hu 

Van esetleg kérdése, amire nem kapott választ? Olvassa el a Gyakran Feltett Kérdéseket erre a linkre kattintva!  

dr Kriston Ildikó

Dr Kriston Ildikó vagyok, az ArtHuman Központ alapítója. Végzettségem szerint közgazdász és jogász, illetve szomatodráma vezető (a betegségek lelki hátterét feltáró módszer) vagyok. Szakképzett gyógytornász kollégáimmal írásainkkal, szolgáltatásainkkal a mozgásszervi panaszok csökkentéséért dolgozunk!

Ehhez a bejegyzéshez 3 hozzászólás érkezett

  1. Hallottam, hogy a XV. kerületben van időseknek gyógytorna (csoportos) nagyon kedvezményes áron. A mi kerületünkben is van ilyen lehetőség?
    Ha igen, akkor hol?

  2. T. Ádám Eszter!

    Magnokazettát tudnak adni könyöktornára?
    Üdv Pné Orosz Anna

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back To Top
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com